Kiderült, melyik munkahelyeket szeretik a legjobban a magyarok

A munkavállalók értékelése alapján Magyarország legkedveltebb munkaadói a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország – közölte a Munkahelyeink.hu kedden az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 01. 23. 15:15
Tired,Businesswoman,Sleeping,On,The,Desk,,In,Front,Of,The
munkahelyi robot
136830527 Fotó: Stokkete/Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legmagasabbra értékelt munkáltatók sorrendben a Yettel Magyarország, a Pepco Magyarország és a Harman Magyarország, őket követi a Metro Magyarország, a Coca-Cola HBC Magyarország, a PENNY, a dm Magyarország, a JYSK Magyarország, az Erste Bank és az Audi Hungaria.

A nemzetközi karrier platform 2024-ben harmadik alkalommal készítette el a Top Employers Hungary listát, a mostani rangsor a portálon regisztrált 850 vállalat korábbi és jelenlegi alkalmazottainak 2023. január 1. és december 31. közötti időszakban adott véleményén alapul. A listára azok a munkáltatók kerülhettek fel, amelyek legkevesebb harminc munkavállalói értékelést kaptak.

Az összesített pontszám hetven százaléka az általános értékelésből, valamint öt – bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, illetve vállalati kultúra és értékek – egyenként hat százalékot érő kritériumból áll össze.

A portált üzemeltető WhereWeWork platform Kelet-Közép-Európa, valamint a Közel-Kelet és Észak-Afrika egyik legnagyobb munkavállalói és munkáltatói platformja. Az oldal több mint kétszázezer regisztrált alkalmazottal és 850 regisztrált vállalattal rendelkezik Magyarországon. 

A platform Magyarországon kívül jelen van Romániában, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában, Görögországban, Ukrajnában és Moldovában, Algériában, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.