Fényes nappal késeltek meg egy nőt Székesfehérvár belvárosában

Kórházban küzdenek az életéért.

Forrás: Feol2024. 01. 23. 13:58
null
Székesfehérvár, 2020. október 20. A Szent István-székesegyház (más néven székesfehérvári bazilika, Szent István-bazilika, belvárosi plébániatemplom). MTVA Fotó: Molnár-Bernáth László Fotó: Molnár-Bernáth László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig ismeretlen okból egy férfi késsel megszúrta hölgy ismerősét Székesfehérvár egyik forgalmas terén január 22-én nem sokkal délután fél öt előtt, majd elhagyta a helyszínt – írja a Feol a rendőrség tájékoztatása alapján. 

Hozzáfűzik, a rendőrök pár percen belül a közelben elfogták az 59 éves férfit, aki addigra saját magának is sérüléseket okozott. A mentőszolgálat munkatársai mindkettejüket kórházba szállították a Pilinszky János térről. 

Az Országos Mentőszolgálattól arról tájékoztatta a portált, hogy mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Molnár-Bernáth László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.