Ma fontos pénz érkezik a számlákra, de azt is tudjuk, mikor esedékes a következő utalás

Jeles napok a hónapban.

Forrás: Alon2024. 02. 02. 13:39
null
Budapest, 2023. február 8. Postás dupla nyugdíjat kézbesít egy nõnek a fõváros XIII. kerületében 2023. február 8-án. Korábban kézhez kaphatják a februári, valamint az emelt összegû 13. havi nyugdíjat, és számos más nyugdíjszerû ellátást azok, akik azt postai úton kérték. Akik bankszámlára kapják a járandóságukat, azokhoz február 10-én érkezik az utalás. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A következő családi pótlékot, gyermekgondozást segítő ellátást, gyermeknevelési támogatást, fogyatékossági támogatást, vakok személyi járadékát február 2-án, pénteken utalják – adta hírül az Alon. Mindez azt jelenti, hogy a banki jóváírás is ezen a napon történik meg. 

Azonban ha postán várja az összeget, elképzelhető, hogy csak két vagy négy munkanappal később kapja meg az összeget. 

Hamarosan érkezik a dupla nyugdíj is. A portál emlékeztet, hogy idén januárban már hat százalékkal emelt összegű nyugdíjat fizettek, illetve februárban esedékes a 13. havi nyugdíj kifizetése is. 

A ónapban esedékes nyugdíjakat 2024. február 12-én, hétfőn utalja a Magyar Államkincstár.

Ha bankszámlára kérte a nyugdíjutalást, már február 12-én hozzájuthat nyugdíjához és a 13. havihoz egyaránt. Ha postán kérte a kézbesítést, február 12-e és február 24-e között várható az emelt összegű és a teljes 13. havi nyugdíj postai kifizetése.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.