Készletkisöprést hirdetett az IKEA, megőrültek a vásárlók

Az áruházat megrohamozták az emberek.

Forrás: DailyStar2024. 04. 25. 18:03
IKEA
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bizonyos háztartási cikkeinek árát bőven egy font alá – 30 centre, azaz nagyjából 140 forintra – csökkentette az IKEA Nagy-Britanniában, mert van néhány dolog, amitől szeretnének megszabadulni – írja a DailyStar.

Az áruházat nagyjából megrohamozták az emberek és rengetegen teszik közzé a közösségi oldalakon, hogy milyen olcsón sikerült beszerezniük néhány alapvető dolgot. A drasztikusan olcsón elvihető termékek közé tartoznak az ételtárolók, a teamécsesek, az evőeszköztálcák, az álló tolltartók, a szervezők és az edények is – részletezi az Origó.

A portál emlékeztet, az idei év elején a vállalat Németországban is hasonló akciót indított. Akkor kétezer termék árát csökkentették, ami a teljes árukínálat nagyjából húsz százalékának felel meg. Ki tudja, talán egyszer Magyarországra is elér az árcsökkentési hullám, csak nehogy úgy járjanak, mint a Foxpost a Vinteddel. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.