Az arab emírségekben terjeszkedik a Wizz Air

Magyar Nemzet
2020. 03. 03. 7:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Wizz Air új diszkont-légitársaság létrehozásáról kötött megállapodást Wizz Air Abu Dhabi néven partnerével, az Abu Dhabi Developmental Holding Company PJSC-vel. Az új légitársaság 2020 őszén kezdi meg működését az Abu-Dzabi nemzetközi repülőtéren, Európába, a Közel-Keletre, Ázsiá­ba és Afrikába indít járatokat.

A vegyesvállalat a következő hónapokban megkezdi a munkatársak toborzását az Egyesült Arab Emírségekben.

A bejelentés összhangban van Abu-Dzabi kormánya által indított Ghadan 21 akcelerátorprogram célkitűzéseivel. A program hozzájárul Abu-Dzabi, valamint az Egyesült Arab Emírségek fejlődéséhez.

A Wizz Air ugyancsak bejelentette, hogy a Covid–19 vírusfertőzés miatt megfigyelhető keresletcsökkenés következtében módosítja izraeli útvonalainak menetrendjét, és törli egyes Tel-Avivba közlekedő járatait a 2020. március 11. és április 2. közötti időszakban. A koronavírus kontójára írható módosítás egy magyarországi járatot érint a Debrecen–Tel-Aviv-útvonalon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.