Felügyeleti tiltás a Novis Biztosítónak

Magyar Nemzet
2019. 07. 18. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtiltotta a Novis Biztosító öt élet- és nyugdíjbiztosítási termékének magyarországi terjesztését a Magyar Nemzeti Bank (MNB) – közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.

A vizsgálat megállapította, hogy a Novis Magyarországon terjesztett, befektetési egységekhez kötött élet-, illetve nyugdíjbiztosítási termékeinek (NIVO II, Everest Pro, Everest Pro Plusz és Wealth Insuring két módozatának) ügyféltájékoztató dokumentumai nem tartalmaztak világos, pontos, közérthető és egyértelmű tájékoztatást az előre meghirdetett hozamvállalásról, a hozamgaranciáról.

A jegybank már az eljárása során ideiglenesen felfüggesztette a Novis egyes életbiztosításainak további magyarországi értékesítését.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.