Veigl Gábor a Bahart új vezérigazgatója

Gulyás József Attila
2020. 12. 09. 16:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balatoni Hajózási Zrt. korábbi gazdasági vezérigazgató-helyettese, Veigl Gábor tölti be 2020. december 16-tól a hajózási cég vezérigazgatói tisztségét. A 42 éves, közgazdász végzettségű szakember 2015-től a társaság gazdasági és stratégiai vezérigazgató-helyetteseként és a cégvezető általános helyetteseként dolgozott a siófoki székhelyű vállalatnál. Közleménye szerint egyik legfontosabb feladatának a társaság utasbarát jellegének erősítését, új hajók, kompok beszerzését és forgalomba állítását, továbbá a kikötők infrastruktúrájának informatikai korszerűsítését tartja. Mint megírtuk, Kollár József, a hajózási társaság volt vezérigazgatója – aki 2015-ben Veigl Gáborral együtt került a cég élére – 2020 novemberében közös megegyezéssel távozott a Baharttól.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.