Most már tényleg jön az ősz

Hétfőtől lassan esőkabátot kell húzni.

MN
2017. 09. 10. 16:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn még változóan felhős-napos idő várható, de estig inkább csak a Dunántúlon alakulhatnak ki elszórtan kisebb záporok. Élénk, helyenként erős lesz a déli-délkeleti szél. Hajnalban 14–19, délután 26–33 fokot mérhetünk, délen lesz a legmelegebb.

Keddre hidegfront érkezik, így kezdetben többfelé, délután főként keleten, északkeleten számíthatunk esőre, záporokra, zivatarokra. Feltámad az északnyugatira forduló szél, amely lehűlést hoz, a Dunántúlon és északon helyenként a 20 fokot sem fogja elérni a csúcshőmérséklet.

Szerdán naposabb, száraz, de szeles idő várható, délután 20 és 25 fok közötti maximumokkal. Csütörtök késő délután újabb hidegfront érkezhet északnyugat felől záporokkal, zivatarokkal, viharos széllel és újabb lehűléssel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.