Zivatarok csaphatnak le az országra

Eleinte a Dunántúlon és északon, majd keleten is többfelé alakul ki eső, zápor, helyenként zivatar.

MTI
2017. 09. 16. 17:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap kezdetben többnyire erősen felhős lesz az ég, csak délutántól szakadozik, csökken délnyugat felől a felhőzet. Délutánig sokfelé, késő délutántól délnyugat felől egyre kevesebb helyen fordul elő eső, zápor, zivatar. A Dunántúlon és északon jelentős mennyiségű csapadék várható. A déli, délkeleti szél élénk, helyenként erős lesz, majd vasárnap napközben a szél nyugatira fordul, többfelé megerősödik, főként délkeleten viharossá fokozódik. Zivatarok környezetében máshol is lehetnek viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap a Miskolc–Baja vonaltól nyugatra 14 és 20, keletre 21 és 29 fok között várható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.