Figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt

Azonban napos, derült idő várható, akár 25 fok is lehet.

MN
2017. 10. 17. 6:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt megyére (Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron, Nógrád, Vas és Zala) elsőfokú figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Az előrejelzés szerint az Északi-középhegység térségében, az Alföld északi peremén, illetve a Nyugat-Dunántúlon tartósabb is lehet a hajnalra több helyen is kialakuló sűrű köd. Reggel foltokban máshol is számítani lehet ködre, de a déli órákig várhatóan mindenhol javulnak a látási viszonyok.

Kedden egyébként napos, derült idő várható, csupán kevés fátyolfelhő lehet az égen. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A csúcshőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű, a tartósabban ködös részeken az alacsonyabb értékekkel. Késő estére 8 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.