Viharos szelet és esőt hozhat a hétvége

Változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütésre is számíthatunk.

MN
2017. 10. 07. 6:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétvégén változóan felhős lesz az ég, az északnyugati szelet többfelé kísérhetik erős lökések – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből.

Szombaton gomolyfelhős, napos időnk lesz, főként a Dunántúlon fordulhat elő néhol kisebb zápor. Az északnyugati szél a Dunántúlon időnként megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 17 fok között valószínű, míg késő estére többnyire 5 és 10 fok közé hűl a levegő.

Vasárnap szakadozott felhőzet lesz felettünk, elszórtan, nagyobb eséllyel északon eső, zápor is valószínű. A nyugati, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 12 és 18 fok között alakul.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.