Fagyos, hideg idővel nyit a december

A tartós, sűrű köd veszélye miatt több megyére is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

MN
2017. 12. 01. 5:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előrejelzés szerint pénteken a Dunántúl nyugati, délnyugati területein és a keleti megyékben lesz több a felhő, másutt gyengén felhős, napos idő várható. A csapadék mindenütt megszűnik, és többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A hőmérséklet délután általában –1 és +6 fok között valószínű, fagypont körüli értékek az északi, havas részeken lehetnek. Késő estére –8 és +1 fok közé hűl le a levegő.

Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megyére a tartós, sűrű köd veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

A délelőtt során a köd várhatóan ritkul, megszűnik. Estétől azonban az ország északi felén, nagyobb eséllyel az Északi-középhegység északi oldalán és az Észak-Dunántúlon ismét kialakulhat zúzmarás köd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.