Kedden akár 13 fok is lehet

Északkeleten helyenként szitálás, gyenge eső előfordulhat.

MN
2017. 12. 25. 16:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közleménye szerint hétfő éjszaka a hőmérséklet –3 és +4 fok között alakul – idézi az MTI.

Kedden azonban a hétfőinél is melegebb lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 13 fok között valószínű, kivéve északnyugaton és északkeleten, ahol 3 és 7 fok között várható. Éjszaka északnyugaton helyenként, a Dunától keletre többfelé köd, illetve alacsonyszintű felhőzet képződik, itt szitálás, ónos szitálás előfordulhat, másutt kevés lesz a felhő.

Kedden a köd, illetve az alacsony szintű felhőzet délelőttre a legtöbb helyen feloszlik, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de északkeleten néhol tartósabban megmarad a köd, majd délután délnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet. Északkeleten helyenként szitálás, gyenge eső előfordulhat.

Hétfőn mérsékelt marad a légmozgás, éjszaka a Dunántúlon, kedden többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik a déli, délnyugati szél.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.