Sűrű köd miatt adtak ki figyelmeztetést

Helyenként a szél is megélénkülhet.

MN
2018. 01. 08. 5:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy megyére (Somogy, Vas, Veszprém és Zala) is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki hétfőre a köd miatt. Reggel elsősorban a Dunántúlon képződött több helyen sűrű köd, amelyek ma napközben annak nyugati, déli részén maradhatnak meg tartósabban, és jelentéktelen szitálás is előfordulhat.

Másutt lassan kitisztul a levegő, a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett némi napsütésre is számíthatunk, de felhős jellegű lesz az idő. Délután a középső és keleti területeken átmenetileg jobban csökkenhet a felhőzet. Helyenként megélénkül a keleti, délkeleti szél– közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

A hőmérséklet délután általában 6 és 13 fok között várható, a tartósan borult, ködös részeken lesz a hűvösebb. Késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.