Havazást és ónos esőt hozhat a péntek

Ismét nedvesebb levegő éri el térségünket.

MN
2018. 02. 16. 5:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken ismét nedvesebb levegő éri el térségünket: több helyen lehet kisebb csapadék, hó és eső vegyesen – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzéséből. Győr-Moson-Sopron megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az ónos eső veszélye miatt.

A nap folyamán várhatóan északnyugat felől megnövekszik, megvastagszik, majd estefelé szakadozik a felhőzet, délelőtt a déli területeken lehetnek még gyengébben felhős körzetek. Több helyen valószínű kisebb csapadék: mint írják, északkeleten hó, délnyugaton, délen eső, másutt eső, havas eső és hó egyaránt előfordulhat. A reggeli órákban északnyugaton átmenetileg ónos eső sem kizárt. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a változó irányú szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű, késő estére –3 és +2 fok közé hűl le a levegő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.