Félmeztelen férfi verekedett a Royal Ascoton

A feltehetően részeg férfi csütörtökön balhézott a királynő által is látogatott Royal Ascoton.

Földi Bence
2017. 06. 23. 9:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Royal Ascot Anglia egyik legfontosabb társadalmi eseménye, amelyet minden évben megtisztel jelenlétével II. Erzsébet királynő is.

A csütörtököt a Hölgyek napjának nevezik a versenyen, aznap azonban ellopta a show-t a királyi család elől egy félmeztelenül örjöngő úr:

A fenti videóból kiderül az is, hogy nem sokkal később hölgyek is hajba kaptak, majd közbeléptek a biztonságiak. Ebben az évben az elmúlt hónapok terrortámadásai miatt egyébként megemelték a biztonsági készültséget, mégis kitörhetett egy ilyen verekedés.

A Daily Telegraph honlapja idézte az egyik szervezőt, aki szerint sajnálatos, ha egy antiszociális kisebbség illetlenül viselkedik. „Egy hetvenezres nézőseregben nehéz az ilyen incidenseket elkerülni, de személyzetünk és a biztonságiak olyan hamar szoktak reagálni, ahogy csak tudnak” – tette hozzá a szóvivő.

Az eseményen nemhogy félmeztelenül, de még rövidnadrágban sem szabad megjelenni, így a feltehetően részeg férfiút valószínűleg kitiltják az ascoti lóversenypályáról.

Arról, hogy mit érdemes tudni a Royal Ascotról, és miért téves az ascoti derby elnevezés, itt írtunk bővebben:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.