Hugh Grant nekiment az ifjabbik Trumpnak

A brit színész egy felvételt bányászott elő, amelyen az amerikai elnök fia egy elefánt levágott farkát tartja.

MN
2017. 07. 12. 13:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rájár mostanában a rúd Donald Trump amerikai elnök legidősebb fiára, az ifjabbik Donald Trumpra. Nem elég, hogy botrányba keveredett, amiért a kampányidőszakban találkozott egy orosz ügyvédnővel, aki kompromittáló információkat ígért neki Hillary Clinton demokrata jelöltről, de most még Hugh Grant is borsot tört az orra alá. A brit színész ugyanis Twitter-bejegyzésben osztott meg egy újra felfedezett képet, amelyen az ifjabb Trump büszkén pózol egyik kezében egy elefánt levágott farkával, a másikban egy késsel. A keresetlen szavakkal ellátott üzenet (legyen elég annyi, hogy a színész által használt szót a negyedik legilletlenebb kifejezésnek választották az Egyesült Királyságban) persze futótűzként terjedt el az interneten, és rövid idő alatt több ezer felhasználó fejezte ki felháborodását.

Pedig a fénykép egyáltalán nem új. Donald Trump Jr. még 2010-ben vadászott Zimbabwéban, és aznap egyébként egy leopárdot meg egy bivalyt is elejtett még. Az állatvédők már a képek első megjelenése után is megtalálták, akkor mindössze annyit nyilatkozott, nincs oka szégyellni magát, szeret vadászni, és szereti a vadhúst. A vadászatot szervező cég is közölte, hogy minden törvényesen történt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.