Justin Bieber véletlenül elütött egy fotóst

Az énekes kivételesen tényleg vétlen, ő csak elindult a pickupjával, a fotós lépett rossz helyre.

MTI
2017. 07. 27. 12:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Justin Bieber véletlenül elütött gépkocsijával egy fotóst szerda este Beverly Hillsben – közölte a Los Angeles-i rendőrség.

Az 57 éves fotóst kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek – idézte a rendőrségi illetékest a Los Angeles Times. Az amerikai napilap szerint Bieber „teljes mértékben együttműködött” a rendőrséggel a baleset helyszínén.

A közösségi médiában megjelent videofelvétel szerint a fotósok tömege által körülvett Bieber beszállt a pickupjába, amint elindult, az egyik fotós a gépkocsi felé lépett, amely elütötte őt. Egy másik képkockán látszik, amint Bieber kiszállva az autóból a sérült ember mellett térdepelve arról kérdezi őt, miben tud neki segíteni.

Justin Bieber a hét elején lemondta Purpose című világ körüli koncertkörútjának hátralévő szakaszát előre nem látott körülményekre hivatkozva.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.