Kiengedték a kórházból Jimmy Cartert

A volt amerikai elnök jobban van.

MTI
2017. 07. 14. 15:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 92 éves volt elnök a Habitat for Humanity nevű, ökumenikus keresztény lakásépítő szervezet winnipegi építkezésén dolgozott önkéntesként. A tűző napon folytatott munkától sok folyadékot vesztett, és rosszul lett.

Miután kiengedték a kórházból, Jimmy Carter pénteken már részt is tudott venni a szervezet kanadai építkezésének utolsó napján tartott közös reggeli áhítaton. A Habitat for Humanity jelenlegi kanadai projektjében 150 lakást épít rászorulóknak az ország alapításának 150. évfordulója alkalmából.

Carternél, aki 1977 és 1981 között volt az Egyesült Államok elnöke, 2015-ben bőrrákot diagnosztizáltak, amely több szervére is átterjedt, de több hónapos sikeres kezelést követően gyógyultnak nyilvánították.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.