Charlottesville után ma este Bostonban tüntetnek

A polgármester kijelentette: nem fogják tűrni az erőszakra való bujtogatást.

MN
2017. 08. 19. 12:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erőszakba fulladó charlottesville-i tüntetés után egy héttel ma Bostonban tartanak demonstrációt a jobb- és baloldali szervezetek – írja a CNN. Az esemény kapcsán a Boston Free Speech nevű csoport azt írta, hogy békés megmozdulást terveznek, és ha azt tapasztalják, hogy gyűlöletcsoportok is részt vesznek a tüntetésen, arra fogják őket kérni, hogy máshol gyakorolják a szólásszabadsághoz való jogukat.

Ezzel egyidejűleg ellentüntetést is szerveznek baloldali csoportok Bostonban. Miután a város engedélyezte a demonstrációkat, Marty Walsh bostoni polgármester jelezte: nem látják szívesen a gyűlöletcsoportokat a városban, és nem fogják tolerálni azt, ha erőszakra ösztönöznek vagy fenyegető magatartást tanúsítanak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.