Lábon lőtte magát egy szövetségi ügynök egy amerikai reptéren

A pisztoly kicsúszott a táskájából, és ahogy elkapta, meghúzta a ravaszt a szerencsétlen.

Gabay Balázs
2017. 08. 02. 4:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lábon lőtte magát egy szövetségi ügynök az amerikai Orlando nemzetközi repterén. A férfi, aki az amerikai zászló színeit hordta pólóján, az Orlando Weekly online kiadása szerint Kansas City-i, és a bevándorlási és vámhivatali részlegnek dolgozik. Épp vakációzott, amikor bekövetkezett a baleset: a válltáskáját csatolta le, amikor a kiesett a táskájában lévő fegyver. Megpróbálta elkapni, de közben meghúzta a ravaszt, a pisztoly elsült, és eltalálta a bal lábfejét. Az eset a Hyatt hotel előcsarnoka közelében történt.

A történtek után a helyi biztonsági szolgálat emberei ellepték a helyszínt, ahová több rendőr is érkezett. Kikérdezték a pórul járt férfit, majd kórházba szállították.

Az orlandói rendőrség szóvivője szerint az ügynök a szabályzatnak megfelelően szállíthatott töltött fegyvert a csomagjában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.