A floridai seriff arra kéri a lakosságot, hogy senki ne lőjön a hurrikánba

Veszélyes lehet, ha a golyót eltéríti a nagyon erős szél.

MN
2017. 09. 10. 15:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Majdnem 50 ezren igazoltak vissza a Shoot at Hurricane Irma Facebook-eseményre, így a floridai Pasco seriffirodája kénytelen volt felhívni a lakosság figyelmét, hogy senki ne lőjön az Irma hurrikánba, mert egyrészt ettől nem fog megállni a szupererős forgószél, másrészt veszélyes lehet, ha a golyót eltéríti.

Az eseményt egyébként viccből csinálta valaki, de sajnos sokan komolyan vették.

Néhány napja a floridai lakosság azzal akarta eltéríteni a hurrikánt, hogy ventilátorokat helyez ki az ablakba, és visszafelé fújja az orkánt.

Megérkezett Florida Keysre az Irma hurrikán szeme néhány órával azután, hogy a széle elérte a szigeteket. A tudósítások szerint a Floridától délre fekvő szigetcsoportot óránként 209 kilométeres széllökések támadják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.