Elneveznek egy orchideát Orbán Viktorról

Erre a miniszterelnök kétnapos szingapúri látogatásán kerül majd sor.

MN
2017. 09. 26. 12:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden kétnapos hivatalos látogatásra érkezik Orbán Viktor miniszterelnök Szingapúrba. A vizit célja a Magyarország és Szingapúr közötti kétoldalú kapcsolatok erősítése – írja internetes oldalán a The Straits Times, a hírt a Napi.hu szúrta ki.

A beszámoló szerint Orbán Viktor kedden találkozik Halimah Yacob elnökkel és Li Hszien Lung miniszterelnökkel, valamint egy hivatalos vacsorára is sor kerül a magyar miniszterelnök tiszteletére.

Szerdán Orbán Viktor ellátogat a szingapúri botanikus kertbe, ahol a tiszteletére el fognak nevezni róla egy orchideát. Szingapúrban egyébként hagyomány, hogy ebben a megtiszteltetésben részesítik a magas beosztású vendégeket.

Orbán Viktor egy szingapúri–magyar üzleti fórumon is részt vesz majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.