„Fegyvere a káosz!”

A tényfeltárásként beharangozott dokumentumfilm tanulságos lehet a Fidesz kampányát előkészítőknek is.

Stier Gábor
2017. 09. 23. 19:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Fegyvere a káosz! A pusztítás kvantuma! Igazi bábjátékos, aki az ujja köré csavar mindenkit! Kormányokat dönt, és nemzeti valutákat zúz porrá! Az emberi civilizáció ellenáll neki, de ezt a betegséget nem lehet kiirtani!” – Soros Györgyről készített leleplező dokumentumfilmjét hirdeti ekképpen az orosz állami televízió egyes csatornája.

Az ismert híradós, Erneszt Mackievicsusz által jegyzett, a magyar kormány retorikájával egybecsengő, szenzációsnak beharangozott filmet orosz idő szerint hétfőre virradó éjszaka fél egykor vetíti a Rosszija 1. A trailerben felvillanó megszólalók – köztük Gyöngyösi Márton, a Jobbik politikusa – a Soros-jelenséget jellemezve beszélnek arról, hogy a filantróp szeme előtt kizárólag a hatalom lebeg, világuralomra tör, s alapítványa a háttérből, észrevétlenül machinálva az egész világ feletti ellenőrzés megszerzésének szolgálatában áll. Elmondják, hogy miként keresett az ukrajnai puccson, miért akar bosszút állni Oroszországon, és hogyan szervezi a Donald Trumppal szembeni tiltakozásokat.

A beharangozóhoz főzött kísérőszöveg szerint „ennek az embernek a nyomai megtalálhatók a Földön mindenütt, ahol polgárháborúk tüze ég, vér folyik, emberi sorsok és egész államok mennek tönkre, semmisülnek meg”, s a filmben „választ kaphatunk arra, hogy miért akarják őt terroristává nyilvánítani az Egyesült Államokban. Miért átkozzák Izraelben és hazájában, Magyarországon Miért gyűlöli úgy Oroszországot, hogy szinte beleremeg Miért lett ő a dr. Gonosz, miféle erők állnak a háta mögött, és milyen új világrendet akarnak ezek az erők felépíteni ”

A tényfeltárásként beharangozott dokumentumfilm e néhány kocka alapján tanulságos sorvezető lehet a Fidesz kampányát előkészítőknek is.  

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.