Kalapáccsal támadt járókelőkre egy férfi Franciaországban

Két nőt sokkos állapotban szállítottak kórházba. Az elkövetőnek sikerült elmenekülnie.

MN
2017. 09. 15. 15:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozók feltételezése szerint egy gyenge idegzetű ember követte el a támadásokat – írja az MTI.

A közlemény szerint a két nőt nem sokkal dél előtt támadta meg néhány perces különbséggel az utcán az ismeretlen férfi, aki azonnal elmenekült, és azóta sem adott hírt magáról.

A két nőt sokkos állapotban szállították kórházba, de csak könnyebben sebesültek meg. Egyikük a feje hátsó részén szenvedett sérülést, amelyet négy öltéssel összevarrtak.

A támadót nagy erőkkel kereste délután a helyi rendőrség és csendőrség, a város felett egy helikopter is körözött.

A BBC beszámolója szerint a francia ügyészség azt közölte, hogy az esetet esetleges terrorcselekményként kezelik, de más indítékokat sem zárhatnak ki. A hatóságok arra kérték a lakosokat: ne osszanak meg információkat a közösségi médiában a rendőrök tartózkodási helyéről, amíg a támadót meg nem találják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.