Kiürítették a British Airways egyik járatát Párizsban

Csak annyit közöltek, hogy az intézkedésre biztonsági megfontolásokból volt szükség.

MN
2017. 09. 17. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brit légitársaság BA 303-as járata a londoni Heathrow repülőtérre tartott volna, de felszállás előtt leszállították az utasokat. A reptéri illetékes részleteket mellőzve csak annyit mondott, hogy ez biztonsági megfontolásokból történt és – mint fogalmazott – „foglalkoznak az incidenssel” – írja az MTI.

Az Independent beszámolója szerint fegyveres rendőrök és tűzoltók érkeztek a helyszínre. A British Airways szóvivője közölte, hogy mindig az ügyfelek és a személyzet biztonsága a legfontosabb.

A francia csendőrség szóvivője később közölte: a gépet átkutatták, minden egyes utast és poggyászt alaposan átvizsgáltak, de nem találtak semmit. A hatóságok szerint vaklárma volt a riasztás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.