Lengyel death metal banda keveredett emberrablási ügybe

A gyanú szerint elraboltak egy nőt a koncertjük után még augusztusban.

Földi Bence
2017. 09. 10. 10:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton letartóztatták a kaliforniai Santa Anában a Decapitated (Lefejezve) nevű lengyel death metal banda mind a négy tagját emberrablás gyanúja miatt – írja az AP weboldala. Az amerikai hírügynökség közölte: a gyanú szerint a banda elrabolt egy nőt augusztusban, egy Washington államban tartott koncertjüket követően.

A koncert augusztus 31-én volt Spokane-ben, az ezen részt vett áldozat szeptember elsején, hajnali kettőkor értesítette a rendőröket. A bandatagok mellé kirendelt védőügyvéd elmondása szerint védencei ártatlanok. Tanúkkal tudják bizonyítani, hogy a nő szabad akaratából látogatta meg a koncert után a Decapitated tagjait, akiktől jó hangulatban vált el.

Az 1996-ban alapított együttes állítólag ismert a death metal rajongók körében. Októbertől európai turnén vennének részt. Alábbi videójukat több mint 2,5 milliószor játszották le a YouTube-on:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.