Megsérült a pápa

Az egyházfő kolumbiai látogatása során egy hirtelen fékezés miatt sérült meg a pápamobilban.

MN
2017. 09. 10. 16:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DPA hírügynökség szerint Ferenc pápa a kolumbiai látogatása során egy hirtelen fékezés miatt megsérült a pápamobilban. A 80 éves egyházfő arccal ütközött az ülésnek.

A DPA szerint az ünneplő tömeg miatt kellett fékeznie a pápamobil sofőrjének. A hírügynökség megjegyzi, hogy a pápa programját az eset nem befolyásolja.

Az egyházfő éppen egy kisgyereket akart üdvözölni, amikor a pápamobil erősen fékezett. Az esés következtében kisebb horzsolás keletkezett a pápa arcának bal oldalán, a szeme környékén, a seb enyhén vérzett, de komoly baj nem történt. A Vatikán közlése szerint a sérülést jegelték, és az egyházfő gond nélkül folytatta kolumbiai programját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.