A Las Vegas-i lövöldöző a tömegmészárlás előtt meglőtt egy biztonsági őrt

Újabb részlet derült ki Stephen Paddockról.

MN
2017. 10. 10. 5:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stephen Paddock, a Las Vegas-i lövöldözés elkövetője a tömegmészárlás előtt néhány perccel lőtte lábon a szálloda egyik biztonsági őrét – az eddig nyilvánosságra nem került információt Joe Lombardo seriff hétfői sajtótájékoztatóján közölte. Elmondása szerint a Mandalay Bay szálloda biztonsági őrét, Jesus Campost valaki riasztotta a 32. emeletről. Az őr október 1-jén, vasárnap este 9 óra 59 perckor ért fel az emeletre, és Stephen Paddock ekkor lőtte meg. Az elkövető ezt követően kezdett el a szállodai ablakból mintegy 10-11 percen keresztül lőni a szálloda melletti countryfesztivál vendégseregére.

Joe Lombardo további részleteket nem közölt. A múlt héten a rendőrség még azt mondta, hogy Paddock már javában lövöldözött, amikor Jesus Campos az emeletre érkezett, és Paddock az ajtón keresztül eresztett a lábába golyót – írja az MTI.

A Las Vegas-i rendőrség Paddock indatékaival továbbra sincs tisztában. Annyit tudtak kideríteni, hogy szerencsejátékos volt, nagy összegekben játszott, és mivel törzsvendég volt a szállodában, a szobát ingyen kapta meg. Hétfőn a rendőrség ismét kihallgatta Paddock öccsét és több családtagját, de seriff az újságírók kifejezett kérdéseire is csupán annyit közölt, már egyértelmű, hogy a férfi egyedül követte el tettét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.