Agyonlőttek egy rendőrt a Texasi Műszaki Egyetemen

Drog került elő egy kollégiumi szobából, a lebuktatott egyetemista fejbe lőtte a házkutatást végző rendőrt.

MTI
2017. 10. 10. 4:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Agyonlőttek egy rendőrt helyi idő szerint hétfőn a Texasi Műszaki Egyetemen, az intézmény lubbocki kampuszát emiatt egy időre lezárták.

Az egyetemi rendőrirodától segítséget kértek az egyik kollégiumi szobából. Két rendőr vonult ki, a szobában kábítószert találtak. Az egyik diákot előállították, ám a gyanúsított ekkor fegyvert rántott, és fejbe lőtte az egyik rendőrt – derül ki az egyetem tájékoztatásából.

A rendőr azonnal meghalt, a gyilkos pedig elmenekült. Miközben a rendőrség különleges egységei épületről épületre átfésülték az egyetemi komplexumot, azonosították az elkövetőt. A tizenkilenc éves Hollis A. Danielst helyi idő szerint este tizenegy órakor fogták el a lubbocki sportcsarnok mellett.

A rendőrség egyelőre nem szolgált további részletekkel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.