Autóbuszt sodort el egy vonat Oroszországban, tizenheten meghaltak

A gyerekeket is szállító busz éppen a síneken fulladt le, a közeledő vonat hiába fékezett, már nem tudott megállni.

MN
2017. 10. 06. 5:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasúti átjáróban veszteglő autóbuszba ütközött egy vonat péntek hajnalban az oroszországi Vlagyimiri megyében, legkevesebb 17-en életüket vesztették – közölte a TASZSZ hírügynökség.

A Szentpétervárról Nyizsnyij Novgorodba tartó szerelvény helyi idő szerint fél négykor sodorta el az buszt, amelynek motorja lefulladt a síneken. Sajtójelentések szerint a mozdonyvezető észlelte a járművet, figyelmeztető jelzést adott, és fékezett, de már nem tudott megállni.

A halottak között gyerekek is vannak. A balesetet a mentőszolgálat szerint 34-en élték túl. A tragédia körülményeit vizsgálják a hatóságok, írja az MTI.

Az RT News – szintén az orosz hírügynökségre hivatkozva – már 19 halottról ír honlapján, a csatorna szerint legalább két gyereket válságos állapotban kezelnek a katasztrófa után.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.