Lövöldözés volt egy marylandi irodaparkban

Legalább hárman vesztették életüket, és ketten megsérültek. A támadó elmenekült.

MN
2017. 10. 18. 14:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövöldözés volt egy, a marylandi Edgewoodban található irodaparkban – írja a CNN a Harford megyei seriffhivatal helyi idő szerint szerda reggeli közlésére hivatkozva. A támadásban a legfrissebb hírek szerint legalább hárman meghaltak, két ember pedig megsérült. Valószínűleg az összes áldozat az irodaházban dolgozott. A CNN címlapján öt halottról és két sérültről számol be.

Úgy tudni, a támadó elhagyta a helyszínt, és senkit sem tartóztattak le. A rendőrség tájékoztatása szerint a támadással összefüggésben a 37 éves Radee Labeeb Princet keresik. Információik szerint a férfi egy fekete GMC-t vezet.

A két sérült kritikus állapotban került kórházba.

Egyelőre semmit sem tudni a támadó indítékáról. A rendőrség úgy véli, célzott támadás történt, Radee Labeeb Prince kapcsolatban állt a vállalattal, és nem fenyegeti közvetlen veszély a lakosságot. Azonban hangsúlyozta, hogy egy veszélyes fegyveres van szökésben.

A helyszínre sok rendőrautó vonult ki. Az Alkohol- és Dohánytermékek, illetve Lőfegyverek Forgalmával Foglalkozó Iroda munkatársai is segítik a rendőrség munkáját.

Edgewoodban öt iskolát lezártak, a diákok nem hagyhatják el az intézményeket, és senki sem léphet be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.