Putyin részvételével nyílik meg az ifjúsági világtalálkozó Szocsiban

Száznyolcvan országból mintegy harmincezren vesznek rajta részt.

Ruzsbaczky Zoltán
2017. 10. 15. 18:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin jelenlétében hivatalosan is megnyitják vasárnap a 19. Ifjúsági és Diák-világtalálkozót Szocsiban – írja a TASS hírügynökség. Ez az egyik legjelentősebb ifjúsági rendezvény, idén csaknem száznyolcvan országból mintegy harmincezren vesznek rajta részt.

Jelzésértékű, hogy Putyin a tervek szerint beszédet is mond a nyitóünnepségen, Dmitrij Peszkov, az elnök szóvivője ráadásul arról beszélt, hogy Oroszország első embere az egyhetes program során változatos módon, de folyamatosan kommunikál majd a résztvevőkkel.

Az államfő programja szorosnak ígérkezik, hiszen hétfőtől Szocsiban rendezik meg a Valdaj Klub éves kongresszusát is, amelyen Putyin szintén beszédet mond majd.

Oroszország korábban már rendezett két ifjúsági világtalálkozót, mindkét esetben Moszkva volt a helyszín.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.