Tényleg nagy lehet a baj, ha már Szájer József is sorosozik

Meghívó a migránsoknak, megkezdődött a Soros-terv megvalósítása. Ezek a mostani panelek a kormányzati kommunikációban.

MN
2017. 10. 20. 17:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem fantomokkal küzdünk, a „Soros-terv” megvalósítása Brüsszelben megkezdődött – mondta Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő Mosonmagyaróváron pénteken.

Közölte: az Európai Parlament illetékes bizottsága csütörtökön elfogadott egy jelentést, amelyet még a bizottság nyújtott be, és a bevándorlás kérdését igyekszik szabályozni.

Ez az állásfoglalás, amelyet nem szavaztunk meg, lényegében megegyezik a „Soros-terv” elképzeléseivel – tette hozzá az MTI tudósítása szerint.

Az EP bizottsági jelentése nyomán már több fideszes prominens, így Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató, Gál Kinga EP-képviselő és Dömötör Csaba államtitkár is szinte ugyanazokkal a szavakkal nyilvánult meg. Sőt, mintha őket idézte volna, Orbán Viktor is úgy fogalmazott: Nem túlzás azt mondani, hogy az Európai Parlament megkezdte a „Soros-terv” végrehajtását.

Mostanra a józanságáról ismert és a Fidesz egyik eszeként, nagy koponyájaként emlegetett Szájer József is beleállt a kampányba, pedig az utóbbi hónapokban feltűnően távol tartotta magát a propagandától. 

A LIBE csütörtöki határozatáról ITT olvashat. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.