Testkamera vette, hogyan menekítik a Las Vegas-i mészárlás túlélőit

Rendőrök segítették a pánikba esett embereket, az egyik járőr közben lövést kapott.

MN
2017. 10. 04. 9:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drámai felvételeket tett közzé a Las Vegas-i rendőrség a vasárnap éjjel történt tömegmészárlásról: egy intézkedő rendőr testkamerája végigkövette az eseményeket – az anyagot később a CNN is közölte.

A járőr tucatnyi embernek segített fedezéket vagy egérutat találni az akkor még ismeretlen helyről érkező lövedékek elől, több pánikba esett járókelőt pedig visszalökdösött a biztonságot jelentő járművek, tereptárgyak mögé.

A rendőr a központi diszpécsernek jelentést is küldött a helyzetről, ebből derült ki, hogy az egyik kollégáját szintén lövés érte. A merényletben két rendőr sebesült meg súlyosan, ám az állapotuk stabil.

A Las Vegas-i vérengzés során 59 embert agyonlőtt és 500-at megsebesített a 64 éves Stephen Paddock (portrénkat itt olvashatja) – a mészárlást kiváltó okok egyelőre nem ismeretesek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.