Tízmillió dollárral gazdagodhat, aki segít megbuktatni Trumpot

A Hustler magazin alapítója szép summát ígér annak, aki segít eltávolítani az amerikai elnököt.

MN
2017. 10. 15. 9:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Larry Flyntnél betelt a pohár. A Hustler magazin alapítója tízmillió dollárt ajánl annak, aki olyan kompromittáló információt szolgáltat Donald Trumpról, amivel meg lehet buktatni az amerikai elnököt.

Flynt egy egész oldalas hirdetést szentelt felhívásának a Washington Postban, melyben azt írja, hogy bár az alkotmányos vádemelési eljárás egy mocskos, vitás ügy lenne, de még mindig jobb, mint három további év Donald Trumppal.

Felhívásában ugyanakkor hosszasan felsorolja Flynt azokat az indokokat, amiért felelősségre lehetne vonni az amerikai elnököt. Úgy vélte, Trump hiteltelenné tette a bel- és külpolitikát, mert az üzleti birodalma összeférhetetlen a hivatalával, valamint mindenkinek az arcába hazudik, és képzetlen embereket nevez ki magas pozíciókba.

Nem ez az első felajánlása a Hustler magazin alapítójának, az elnökválasztási kampányban ugyanis egymillió dollárt fizetett volna annak, aki kompromittáló hang- vagy videofelvétellel áll elő Trumpot illetően.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.