Tucatnyi terroristával végeztek az egyiptomi hatóságok

Át akartak kutatni egy létesítményt, ahol a dzsihadistáknak szánt csempészáru lehetett.

MN
2017. 11. 28. 13:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint pénteken megírtuk, Egyiptomban, az észak-sínai régióban található Bír-el-Abed városban robbantásos merényletet követtek el egy mecsetnél, és legalább háromszáz volt a halálos áldozatok száma, a sebesülteké minimum százhuszonöt. Most tizenegy terroristával végeztek az egyiptomi hatóságok egy rajtaütés során az ország északkeleti részén – jelentette be kedden a kairói belügyi minisztérium.

Akkor robbant ki tűzharc, amikor a hatóságok át akartak kutatni egy létesítményt a Sínai-félszigeten, ahol a gyanú szerint a dzsihadistáknak szánt csempészárut rejtegettek. Az első híradások arról nem számoltak be, hogy a hatóságoknak voltak-e veszteségeik az akcióban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.