Újabb két lehetséges nyom az eltűnt tengeralattjáróról

Az amerikai hadsereg repülőgépe hőfoltot, egy mentőhajó szonárja infravörös sugárzást vélt észlelni.

MN
2017. 11. 22. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lehetséges, hogy az egy hete eltűnt San Juan argentin tengeralattjáró helyét határozták meg. Két különböző forrás szól erről. Az amerikai hadsereg repülőgépe hőfoltot vélt felfedezni Puerto Madryn partjaitól mintegy háromszáz kilométerre, hetven méter mélyen – írja a Clarín című argentin lap. A másik nyom infravörös sugárzás lehet, melyet egy mentőhajó szonárja észlelt. A hatóságok még nem tudtak beszámolni a jelek valóságáról, melynek kiderítése nagyon gyors munkát igényel, hiszen lassan bármikor elfogyhat a hajón az oxigén.

Mint megírtuk, korábban is a San Juanról származó jelekről számoltak be, de sajnos a műholdas hívások és a morzeszerű hangok is téves információnak bizonyultak. A tengeralattjárót több ország mentőcsapata is keresi az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Franciaországból, Németországból, Brazíliából, Chiléből, Peruból, Kolumbiából, Uruguayból, valamint természetesen Argentínából.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.