Délkelet-Európa legnagyobb droglaborjára csapott le a rendőrség

A macedón rendőrök pénteken 2,5 millió euró értékű drogot foglaltak le.

MTI
2017. 12. 01. 15:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délkelet-Európa legnagyobb droglaborjára csapott le a rendőrség pénteken, és lefoglalt 2,5 millió euró értékű drogot, valamint hat embert letartóztatott – közölte a macedón közszolgálati televízió (MRT) a honlapján. A macedón és a szerb hatóságok, valamint az Egyesült Államok Kábítószer-ellenes Hivatalának közös akciója keretében Szkopjéban és az északnyugat-macedóniai Tetovóban csaptak le a rendőrök. A droglabort Tetovóban találták meg. A házban 125 kilogramm szintetikus drogot találtak, amelynek becsült piaci értéke eléri a 2,5 millió eurót (784 millió forint). Az elfogottak macedón és szerb állampolgárok. A macedón hatóságok szerint a kábítószert Törökországba akarták szállítani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.