Dubajozás: 700 millióért találják ki, hogy mit vigyünk a világkiállításra

A kormány által adott összeg arra lesz elég, hogy szakmai koncepció és pénzügyi terv készüljön belőle.

MN
2017. 12. 30. 10:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány 700 millió forintot fordít a jövő évi költségvetésből a 2020-as dubaji világkiállításon való magyar részvétel előkészítésére – derült ki a Magyar Közlönyből.

A pénteken megjelent kormányhatározat értelmében tárcaközi munkacsoportot hoznak létre. A részletes szakmai koncepciót és a pénzügyi tervet a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. dolgozza ki – írta az MTI.

A kormányhatározat azt is tartalmazza, hogy a magyar pavilont közepes méretű telken kell felépíteni; a terveken dolgozó munkacsoport január végéig állhat fel, a szakmai koncepciót és a további pénzügyi terveket tartalmazó előterjesztést pedig 2018. szeptember végéig nyújthatják be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.