Geert Wilders szerint Orbán Viktor az év embere

AZ év vesztesének pedig Jean-Claude Junckert nevezte meg.

MN
2017. 12. 30. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A radikális holland Szabadságpárt vezetője, Geert Wilders Twitteren közölte, hogy szerinte 2017-ben Orbán Viktor lett az év embere. A magyar miniszterelnök szerinte erőt sugároz – szúrta ki a 444.

Az év veszteseként Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét nevezte meg.

A holland politikus egyébként nem lehet ismeretlen a magyar olvasóknak, hiszen felesége magyar, idén nyáron a balatonfüredi hajókikötőben szelfizett, az év elején pedig Bunyós Pityuval – akit később vendégül látott a holland parlamentben is –, valamint a Nyírparasznya községtáblával fényképezkedett. Azért ott, mert onnan származik magyar felesége. Az idegenellenesként elkönyvelt politikus a Hollandiával vívott, mára elsimult diplomáciai csetepatéban a magyar kormány mellé állt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.