Hatan vesztették életüket egy balesetben

A szerencsétlenség a közép-angliai Birmingham városában történt vasárnap hajnalban.

MTI
2017. 12. 17. 10:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hat ember halt meg vasárnap egy angliai közlekedési balesetben. A szerencsétlenség a közép-angliai Birmingham városában történt vasárnap hajnalban.

A rendőrség délelőtti beszámolója szerint hat jármű ütközött össze a Belgrave Middleway négysávos gyorsforgalmi útszakaszon, köztük egy taxi, amely felborult. A taxi vezetője és mindkét utasa meghalt.

Egy másik autóból mind a négy utas kizuhant az úttestre, közülük hárman szintén életüket vesztették, a negyediket válságos állapotban vitték kórházba. A balesetben részes többi négy autó utasai könnyebben megsérültek. A rendőrség szemtanúk jelentkezését kérte a szerencsétlenség körülményeinek tisztázása végett.

November végén öten haltak meg egy autóbalesetben Leeds városában. A lopott járművet egy 15 éves fiú vezette, akinek nem volt – kora miatt nem is lehetett – vezetői engedélye. A Renault Clio, amelyben a fiatalkorú sofőrrel együtt heten ültek, nagy sebességgel egy fának hajtott.

Az autót vezető fiú életben maradt, és a leedsi koronabíróságon tartott első tárgyalási napon elismerte vétkességét a balesetben. Az eljáró bíró figyelmeztette, hogy hosszas szabadságvesztésre számítson a január 26-án esedékes ítélethirdetésen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.