Kétszer gyilkolt a pucér postás

Elbocsátották a munkahelyéről, vélhetőleg ezért ölte meg két felettesét.

MN
2017. 12. 26. 15:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves DeShaune Stewartot elbocsátották a munkahelyéről, az ohiói Colombus egyik postahivatalából, vélhetőleg ezért követte el tettét az ABC News szerint. Vasárnap hajnalban a kiszállításra váró postások közt nem kis meglepetésre meztelenül tűnt fel, majd hajnal fél ötkor több lövéssel lelőtte 52 éves felettesét, Lance Herrera-Dempsey-t.

Majd negyed nyolckor bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy fegyveres férfi pucéran üldöz egy nőt az utcán, hat kilométerre a postától. Az üldözött 53 éves személyről, akit szintén lelőtt az elkövető, kiderült, hogy a főnöke volt, Ginger Ballard. A volt postai alkalmazottat előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságért állítják bíróság elé.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.