Kongresszusi vizsgálatot követelnek a Donald Trumpot zaklatással vádoló nők

Jessica Leeds, Samantha Holvey és Rachel Crooks erről egy közös sajtótájékoztatón beszélt.

MN
2017. 12. 11. 20:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kongresszusi vizsgálatot követelt közös sajtótájékoztatóján három nő, aki szexuális zaklatással és visszaéléssel vádolja Donald Trumpot – írja a BBC.

Egyikük, Samantha Holvey azt állítja, 20 éves korában egy szépségverseny résztvevője volt, és Donald Trump úgy nézett rá, „mintha egy darab hús lenne”. 

Jessica Leeds arról számolt be: 38 éves korában Donald Trump mellett ült egy New York-i járat első osztályán, amikor Trump rávetette magát.

Rachel Crooks pedig korábban közölte: 22 éves korában recepciós volt egy ingatlanügynökségnél, amikor Trump akarata ellenére megcsókolta.

Trumpot még a választási kampányban vádolták meg többen is azzal, hogy molesztálta őket, az elnök azóta tagad. Egy fehér házi sajtókonferencián október végén nekiszegezték a kérdést Sarah Huckabee Sanders szóvivőnek, mit szól hozzá, hogy már 16-an vádolják zaklatással Trumpot. A válasz rövid és egyszerű volt: az amerikai kormány „hivatalos álláspontja”, hogy bárki, aki zaklatással vádolja az elnököt, az hazudik.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.