Leszúrt egy afgán tizenéves egy német lányt egy Rajna-vidéki kisvárosban

A veszekedés késelésben folytatódott.

MN
2017. 12. 27. 19:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leszúrt egy 15 éves afgán fiú egy hasonló korú német lányt a Kandel nevű németországi kisvárosban – közölték a helyi hatóságok az MTI értesülése szerint.

A közlemény alapján a késelés a Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli kisváros egyik illatszerüzletében történt. A két tinédzser összeszólalkozott, majd az afgán fiú kést rántott, és leszúrta a német lányt, aki a kórházban belehalt sérüléseibe.

Az elkövetőt járókelők lefogták és átadták a rendőrségnek – áll a landaui ügyészség és a rajna-pfalzi rendőr-főkapitányság közös közleményében, amely szerint az afgán fiút őrizetbe vették, és a tartományi bűnügyi rendőrség nyomozást indított.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.