Putyin újévi üzenetet küldött Orbánnak

Az orosz elnök a kétoldalú viszony fejlődését méltatta.

MTI
2017. 12. 30. 13:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még a jelenlegi, nem egyszerű nemzetközi helyzetben is sikerült biztosítani az orosz–magyar kapcsolatok konstruktív fejlesztését – írta Vlagyimir Putyin orosz elnök az Orbán Viktor kormányfőhöz intézett újévi üdvözletében.

A Kreml honlapján szombaton ismertetett üdvözletben az orosz államfő hangsúlyozta, hogy számít a produktív közös munka folytatására a kölcsönösen előnyös kétoldalú együttműködés fejlesztése érdekében, amely mindkét ország népének és az egész európai kontinensnek az érdekeit is szolgálja.

Az orosz elnök a világ számos vezetőjének írt hasonló újévi üdvözletet. Jelenlegi és volt állami vezetők mellett írt Ferenc pápának, az ENSZ-főtitkárnak, az IMF vezetőjének, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság előző és mostani elnökének, valamint a cselgáncs, a jégkorong és a labdarúgás világszervezetei vezetőinek egyaránt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.