Nyolc autót találtak egy tizenöt éve bezárt parkolóházban

Rejtély, a tulajdonosok miért nem keresték a kitűnő állapotú járműveket.

MN
2018. 01. 23. 20:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolc sorsára hagyott autót találtak a skóciai Edinburgh egy tizenöt éve bezárt parkolóházában. A most bontásra ítélt épület két évig üzemelt, majd csődöt jelentett, így a hatszáz autónak is helyet adó parkolóházat bezárták. Építésekor kimondottan modernnek számított, Pekingben, Sydney-ben és Tokióban volt csak hasonló. A kocsikat automatizált rendszer megmérte, futószalagra tette és a helyére irányította.

A terület új tulajdonosa irodaházat építene a parkolóház helyére, ezért kezdődött el a bontás, aminek során megtalálták a kiváló állapotban lévő, például Austin Maestro és Fiat Uno típusú autókat. Egyelőre rejtély, miért nem keresték gazdáik a járműveket, az új beruházók úgy gondolták, megpróbálják megmenteni a magukra hagyott kocsikat – számolt be az Edinburgh News.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.