A nézők közé szaladtak a lovak egy kölni karneválon

Öten megsérültek. A rendőrség vizsgálja a híreket, amelyek szerint valaki a nézők közül üveget dobott az állatokra.

MN
2018. 02. 12. 19:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább öt ember megsérült, egyikük életveszélyesen, többen pedig sokkot kaptak Kölnben, amikor a karneváli felvonuláson egy négylovas kocsi a nézők közzé hajtott. A sérültek közt van a kocsi hajtója és utasa is. Még nincsenek pontosan tisztázva a baleset körülményei – írja a helyi lap, a Kölner Stadt-Anzeiger. A helyi lap úgy tudja, a rendőrség vizsgálja azokat a híreket, amelyek szerint valaki a nézők közül üveget dobott az állatokra, ezért bokrosodtak meg.

Egy másik, kétlovas kocsi is balesetet szenvedett, nem messze az első helyszíntől. A hajtó elvesztette uralmát a fogat fölött, és az állatok egyre gyorsabban vágtattak az úton, mígnem egy karneváli felvonulókat szállító teherautónak ütköztek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.