Darabolós gyilkoshoz vezetett a randiapplikáció

Egy külföldieknek létrehozott alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg. A nő testrészeit Oszaka különböző pontjain találták meg.

Garamvölgyi Flóra
2018. 02. 27. 16:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ázsiai szigetországban letartóztattak egy amerikai turistát, Yevgeniy Vasilievich Bayraktart, mert ő volt az utolsó, akivel találkozót beszélt meg az a japán hölgy, akinek testrészeit Oszaka különböző pontjain találták meg. Először a hjógoi nő fejére bukkantak rá a rendőrök, amely egy bőröndbe volt rejtve egy szálláshelyen, ezután indultak a többi testrész keresésére, amelyeket igen messze helyeztek el egymástól. A hölgy lábait már a Kiotó környéki erdőkben találták meg.

A 26 éves, New York-i Bayraktar januárban érkezett a felkelő nap országába, és egy olyan randiapplikáción ismerkedett meg az áldozattal, amit kifejezetten azért hoztak létre, hogy külföldiek csinos japán nőkkel találkozhassanak. A 27 éves hölgy február 15-én tűnt el, és az utolsó üzenet, amit a barátaival váltott, arról szólt, hogy Szanda városából Oszakába utazik majd randevúra.

Meg is érkezett a következő napon, és a biztonsági kamerás felvételek szerint fel is mentek a férfi szállására. A következő képek azonban már csak Bayraktart mutatják, amint egy hatalmas bőrönddel ki-be járkál az apartmanból. A lakásban számos vérnyomot is találtak, és a szagokból is arra lehetett következtetni, hogy valaki tetemes mennyiségű légfrissítőt fújt ki a helyszínen. Ami furcsa az esetben, hogy a testrészeken a vágásnyomokon kívül más sérülést vagy ütésnyomot nem találtak – írja a Kyodo News.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.