Gyanús borítékot kapott Donald Trump menye, kórházba kellett szállítani

Vanessa Trump, miután felbontotta a borítékot, rosszul lett.

MN
2018. 02. 12. 19:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rosszullét miatt hétfőn kórházba szállították ifjabb Donald Trump feleségét, Vanessát, miután felbontott egy levelet, amelyben eddig ismeretlen fehér por lapult – írja a Reuters a rendőrség jelentése alapján. A levelet egyébként az amerikai elnök legidősebb fiának címezték.

New York város illetékesei arról tájékoztatták az NBC televíziót, hogy bár egyelőre vizsgálják a port, a Trumpék által lakott ház három másik lakóját, szintén elővigyázatosságból, ugyancsak kórházba szállították megfigyelésre.

Az NBC televízió információi szerint nincs jele, hogy bárki megbetegedett volna a portól. A New York-i rendőrség közölte: a por összetételét egy laboratóriumban elemzik.

Az NBC megszólaltatta Donald Trump elnök egyik ügyvédjét. „Milyen zavart elméjűnek kell lennie annak, aki ilyesmit tesz egy ötgyermekes anyával? Ez az óvatlan és veszélyes cselekedet túlmegy a politikai nézetkülönbségeken” – fogalmazott Michael Cohen.

Az Egyesült Államok 2001 óta fokozottan figyeli a levélküldeményeket: öt embert öltek meg azok az antraxszal, azaz lépfenével fertőzött borítékok, amelyeket médiatársaságoknak és törvényhozóknak küldtek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.